✦SELAMAT DATANG KE BLOG PERNIAGAAN MEWARNI. DISINI KAMI MENAWARKAN PRINTING DAN CENDERAHATI YANG TERMURAH! WELCOME TO PERNIAGAAN MEWARNI BLOG. HERE WE PROVIDE PRINTING SERVICES AND SOUVENIRS WITH COMPETITIVE PRICE!✦

Tuesday, April 25, 2017

HAMPER RAMADHAN & AIDILFITRI 2017

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Di sini ada beberapa kotak hamper "songket" yang boleh ditempah untuk Ramadhan & Aidilfitri tahun 2017 :)



Code : Malka001


Code : Malka002


Code : Malka003


Code : Malka004


Code : Malka005


Code : Malka006


Code : Malka007


Code : Malka008


Code : Malka009


Code : Malka010


Code : Malka011


Code : Malka012


Code : Malka013

Pelbagai saiz & warna bekas hamper Songket :)

Please contact + 6019 7754 757 or email at malkaniaga@gmail.com for more information.

Malka Niaga

Monday, February 27, 2017

Promotion at FIZO seminar at Dewan Seri Negeri Melaka

Promotion of products was done at Dewan Seri Negeri Melaka on 26th February 2017 with attendance of around 800 people. The overwhelming response to our products is good that almost 90% of products sold off.







Frozen food


Variety types of frozen foods being supplied by us such as ; Roti Canai plain, Spiral Roti Canai, Roti Boom, Roti Canai Durian flavour, Curry Puff and many more. We also have variety of cakes ; roll choc cake, Cheese Tarts, Red Velvet Tarts and others.
Our range of roti canai can be fried without the use of oil and do not need for defrosted. It can be eaten on its own or with gravy like curry chicken or fish.




Agents across of Malaysia are welcomed.
Please contact + 6019 7754 757 or email at pwarni_jb@yahoo.com for more information.



Wednesday, February 22, 2017

NEW PRODUCTS LINE : CRACKERS / CHIPS

 MyChipeez - new products of chips/crackers produced from savoury and sweet flavour.
We have flavour of banana,  gonggong snail, otak-otak, jackfruits and mackerels crackers. It taste so good with original crunchy taste that you will want to eat more.








We have also special packaging of crackers from the flavour of tapioca with curry and cheese plus flavour of banana. The ease of carrying and storing packaging made the food attractive whether as a gift, souvenir or own eating.











We are selling in bulk as well to cater for certain quantities. Please whatsapp/contact +6019 775 4757 or email to pwarni_jb@yahoo.com for further information.

Wednesday, January 4, 2017







HAPPY NEW YEAR 2017 to all our existing customers and new customers including all the followers. The new year began with new spirit to achieve another exciting milestones.
PERNIAGAAN MEWARNI will be introducing new products range add to our products. Please be patient for the launching of new products range.

Have a prosperous new year ahead!

Saturday, June 25, 2016

Hamper Raya 2016

Assalamualaikum buat semua yang masih sudi singgah di blog Perniagaan Mewarni akk ni... terima kasih masih ada yang nak cari hamper raya dari akk.... haaa mmg dah lama akk tak buka blog ni bukan tak buat hamper lagi... tapi terlalu ramai yang nak buat tempahan pon takut tak terbuat lakk.. so yang dah regular je dgn akk yg akan buat tempahan setiap tahun.

Tapi sejak Ramadhan ni dah ramai yang call bertanya kenapa blog akk stop sehingga tahun 2013??? wah masih ada yang mencari rupanya.. terima kasih orang utara yang nak buat tempahan hamper akk...

Sekarang tinggal lagi 10 hari je lagi akan menjelang hari raya Aidil Fitri. Tempahan hamper yang mesti akk siapkan masih ada lagi 100 hamper dan mesti siap pada hari isnin dan selasa dpn ni... so selepas tu kalu ada yang nak tempah lagi masih bole tapi bersyarat!!! Haaa syarat nya tak boleh pilih bakul atau bekas, tak bole nak sedondon, kena guna apa yang akk ada stok shj... klau guna paper beg lagi  baik sebab kesuntukan masa.

Ok akk berhenti sekejap...untuk hamper raya 2016 sila refer ke bhg Hamper blog ini... Selamat menjalani ibadah puasa dan Salam Ramadhan Al Mubarak buat semua kenalan blog akk ya...