✦SELAMAT DATANG KE BLOG PERNIAGAAN MEWARNI. DISINI KAMI MENAWARKAN PRINTING DAN CENDERAHATI YANG TERMURAH! WELCOME TO PERNIAGAAN MEWARNI BLOG. HERE WE PROVIDE PRINTING SERVICES AND SOUVENIRS WITH COMPETITIVE PRICE!✦

Saturday, June 25, 2016

Hamper Raya 2016

Assalamualaikum buat semua yang masih sudi singgah di blog Perniagaan Mewarni akk ni... terima kasih masih ada yang nak cari hamper raya dari akk.... haaa mmg dah lama akk tak buka blog ni bukan tak buat hamper lagi... tapi terlalu ramai yang nak buat tempahan pon takut tak terbuat lakk.. so yang dah regular je dgn akk yg akan buat tempahan setiap tahun.

Tapi sejak Ramadhan ni dah ramai yang call bertanya kenapa blog akk stop sehingga tahun 2013??? wah masih ada yang mencari rupanya.. terima kasih orang utara yang nak buat tempahan hamper akk...

Sekarang tinggal lagi 10 hari je lagi akan menjelang hari raya Aidil Fitri. Tempahan hamper yang mesti akk siapkan masih ada lagi 100 hamper dan mesti siap pada hari isnin dan selasa dpn ni... so selepas tu kalu ada yang nak tempah lagi masih bole tapi bersyarat!!! Haaa syarat nya tak boleh pilih bakul atau bekas, tak bole nak sedondon, kena guna apa yang akk ada stok shj... klau guna paper beg lagi  baik sebab kesuntukan masa.

Ok akk berhenti sekejap...untuk hamper raya 2016 sila refer ke bhg Hamper blog ini... Selamat menjalani ibadah puasa dan Salam Ramadhan Al Mubarak buat semua kenalan blog akk ya...



No comments:

Post a Comment